Over ons

Welkom bij Aku Woodpanel

Dé plek waar je de beste akoestische wandpanelen van Nederland en België vindt! We zijn een jong en enthousiast team dat zich heeft gericht op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten met een top service. Met onze jarenlange ervaring in de home living en interieur branche weten we precies wat onze klanten zoeken. Onze missie is om de akoestiek in huizen en kantoren te verbeteren met onze premium akupanelen.

Onze passie
We zijn trots op ons product en dat merk je meteen. Onze akoestische wandpanelen zijn van de hoogste kwaliteit en worden gemaakt van 3-zijdig houtfineer, wat uniek is in Nederland en België. We zijn de enige aanbieder die deze premium kwaliteit biedt. Ons houtfineer heeft een exclusieve en natuurlijke uitstraling en biedt een uitstekende geluidsabsorptie. Met onze latjes van 15mm dik en zwaardere kwaliteit garanderen we een lange levensduur.

Onze service
Kwaliteit en klantenservice vinden we het allerbelangrijkste. We zijn een flexibel en meedenkend bedrijf dat geen problemen kent, alleen oplossingen. We reageren snel op al jouw vragen en streven ernaar om moeilijke oplossingen zo snel mogelijk te vinden. Onze snelle en transparante levertijden zorgen ervoor dat jij snel kunt genieten van onze prachtige akoestische wandpanelen.

Zakelijke bestellen
Voor je kantoor, showroom, restaurant of werkruimte. Bij Aku Woodpanel is het mogelijk om zakelijk te bestellen. Leveringen van grote hoeveelheden zijn geen enkel probleem voor ons. Wil je een een passende (maatwerk)offerte met kortingen vanaf 10%? Vul dan direct ons online formulier in. Je ontvangt dan vaak dezelfde dag nog, maar uiterlijk binnen 1 werkdag, een offerte op maat van ons.

Waarom Aku Woodpanel

  • De enige aanbieding in 3 zijdig houtfineer
  • Dezelfde dag nog reactie op al je vragen
  • Meedenken met moeilijke oplossingen
  • Snelle en transparante levertijden
  • Grote voorraad premium kwaliteitproducten
  • Zakelijke oplossingen en offertes

Vragen of contact

Bij Aku Woodpanel bieden we akoestische wandpanelen tegen een betaalbare prijs aan door onze lage transportkosten. We hopen dat we je hebben kunnen overtuigen van onze passie en service. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een zakelijke offerte op maat. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw ruimte niet alleen mooier, maar ook functioneler wordt!

CONTACT OPNEMEN