Creëer een bijzondere entree met wandpanelen

In dit artikel vertellen we hoe je met onze stijlvolle wandpanelen de entree van jouw woning naar een hoger niveau kunt tillen. Houten wandpanelen in de gang zien er niet alleen heel mooi uit, maar ze verbeteren ook de akoestiek en isolatie van de ruimte. We vertellen je graag meer over hoe je een grootse entree creëert met onze wandpanelen en hoe je deze toegepast in de hal, gang of bij de voordeur van je woning.

Een grootse entree creëren

Kies het juiste wandpaneel voor je gang: Ga voor wandpanelen die passen bij de stijl van je interieur. Denk daarbij aan het bepalen van de kleur, het gebruikte materiaal en de textuur die je toepast.

Plaatsing: Onze panelen kunnen verticaal, horizontaal en zelfs in een patroon op de muur van je hal worden geplaatst. Elke manier van plaatsen geeft weer een andere uitstraling aan je entree.

Lichtinval: Zorg voor voldoende verlichting om de panelen goed tot hun recht te laten komen. Door goede lichtinval accentueer je de wandpanelen. Je kunt overwegen om wandlampen of spots te monteren in je entree.

Decoratie: Voor een nog strakker afgewerkte entree kun je aanvullende decoraties toevoegen. Denk daarbij aan spiegels, schilderijen of planten om de ruimte verder compleet te maken.

Accessoires: Plaatsen eventueel ook nog passende accessoires, zoals kapstokken/kapstokhaken of wandplanken. Deze accessoires verhogen de functionaliteit van de entree van je woning.

Voorbeelden ter inspiratie

Aan de hand van deze projecten uit de praktijk laten we je zien hoe anderen onze houten wandpanelen in de entree van hun woning hebben toegepast.

Entree voordeur en panelen Entree spiegel Entree haakjes hal met panelen hal met panelen en deco

Voordelen van onze wandpanelen

Aantrekkelijke uitstraling: Met onze wandpanelen maak je elke ruimte mooier door het gebruik van natuurlijke materialen en het geeft een stijlvolle afwerking.

Geluidsabsorberend: Het toepassen van onze wandpanelen verbetert de akoestiek in je huis.

Duurzaam: Onze akupanelen zijn gemaakt van milieuvriendelijke en gerecyclede materialen.

Eenvoudige installatie: In een paar eenvoudige stappen monteer je zelf eenvoudig de akupanelen in je woning.

Veelzijdigheid: Onze akupanelen zijn geschikt voor verschillende toepassingen in huis. Je kunt ze gebruiken in de hal, gang, bij de voordeur en zelfs bij de trap.

Ons assortiment wandpanelen

Binnen ons assortiment wandpanelen, hebben we diverse stijlen en afmetingen. Van natuurlijk eiken tot donker walnoot. Voor iedere persoonlijke smaak is er altijd een passende keuze te vinden. Vind je het lastig om een keuze te maken? Bezoek dan gerust onze website voor meer inspiratie en bekijk ons volledige assortiment.

 entree met kapstok entree met spiegel en wandpaneel Entree decoratie en akupaneel