Drie speciale akupanelen: Raining Night, Dreams & Forest

Je ziet ze in steeds meer huishoudens voorbij komen; de functionele houten lattenwanden. De geluiddempende panelen hebben allerlei akoestische voordelen. Maar wist je dat ze ook ontzettend stijlvol zijn? Wij hebben de mooiste drie modellen voor je op een rijtje gezet. Deze drie akupanelen zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens een lust voor het oog.

Akupanel Raining Night

Wil jij een mysterieus en tegelijkertijd knus wandpaneel dat écht opvalt? Onze speciale Akupanel Raining Night is een kunstwerk op zich. Dit unieke paneel springt eruit dankzij de mooie structuur en diepe, donkere kleur.

 

Knusse slaapkamer

Ben jij toe aan een betere nachtrust? Creëer een knusse, donkere en stille slaapkamer met dit bijzondere paneel achter je bed. Monteer een paar mooie nachtlampjes aan de panelen en jouw nacht kan niet meer stuk.

Prachtige thuisbioscoop

Maak een prachtige thuisbioscoop door de stijlvolle panelen achter je televisie te plaatsen. Hierdoor krijg je het ultieme bioscoopgevoel. Het enige wat nog ontbreekt is een heerlijke bak popcorn of een lekkere zak chips.

Indrukwekkende kantoorruimte

Wil jij indruk maken met je kantoorruimte? Plaats dan de Raining Night panelen achter je bureau. Zeker weten dat jij met deze panelen serieus genomen wordt en dat je werkdag een stuk productiever is.

Akupanel Dreams

Met het bijzondere Akupanel Dreams komen al je interieurdromen uit. Dit lichte paneel heeft een aparte en buitengewone structuur. Wil jij een echte eyecatcher in je huis? Dan is dit wandpaneel voor jou.

Rustgevende slaapkamer

Plaats het dromerige paneel in je slaapkamer, bijvoorbeeld achter of naast je bed. De panelen hebben een stijlvol en rustgevend effect. En dankzij het geluiddempende effect slaap je ook nog eens beter!

Stijlvolle entree

Wil jij een unieke entree waarmee je gasten direct een warm en welkom gevoel geeft? Monteer dan deze Dreams panelen in je hal. Wil je een speelser effect? Plaats dan de wandpanelen eens horizontaal.

Speelse woonkamer

Maak een speels hoekje in je woonkamer door één of twee panelen te plaatsen en hier bijvoorbeeld een spiegel voor te hangen. Wil je weten wat je nog meer met één of twee panelen kunt doen? Je haalt meer inspiratie uit deze blog.

Akupanel Forest

Ons fantastische Akupanel Forest geeft je even het gevoel dat je in de natuur bent. Het paneel heeft een unieke en prachtige visgraatstructuur en is daarom een lust om naar te kijken. Met dit mooie wandpaneel kom je gegarandeerd tot rust.

Uniek leeshoekje

Plaats de Akupanel Forest bijvoorbeeld in dat ene loze hoekje in je woonkamer en maak er een leeshoek van waar je heerlijk tot rust komt. Leeslampje erbij, een chille stoel om in onderuit te zakken en een tafeltje voor je een heerlijke kop thee. Wat wil een mens nog meer?

Stoere keuken

Creëer een stoere keuken in landelijke stijl door de mooie rustgevende wandpanelen achter je eettafel te plaatsen. Wedden dat het eten nog beter smaakt met zulk prachtig uitzicht?

Fijn thuiskantoor

Wil jij een werkplek waar je rustig je ding kunt doen? Met deze mooie akoestische wandpanelen word je niet gestoord door geluiden van buitenaf. Zo vliegt je werkdag voorbij!

Vraag om advies

Ben je verliefd geworden op deze speciale akupanelen, maar heb je vragen over het monteren of bestellen van jouw favoriete paneel? Het team van Aku Woodpanel helpt je graag! We zijn elke maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur voor al jouw vragen over onze speciale wandpanelen.